Faciliteiten

Camping Lanterna is van vele luxe en zal de behoefte voorzien van alle camping gasten. De receptie op de camping is 24/7 geopend. Naast het in en uitchecken kunt u hier ook terecht voor informatie over de omgeving en over de camping. U kunt vanaf 14.00 inchecken op de camping. Heeft u een staanplaats gehuurd dan moet u voor 12.00 uitchecken. Heeft u een accommodatie gehuurd dan moet u voor 10.00 uur uitgecheckt zijn. Camping Lanterna beschikt ook over een gratis WiFi netwerk. U kunt hiervan gebruik maken als u een smartphone, laptop of tablet heeft meegenomen op vakantie. Het WiFi netwerk is niet over de gehele camping beschikbaar. U kunt inloggen bij de receptie en bij restaurant Adria.

Een terras met overzicht op het water bij camping lanternaBent u opzoek naar een leuke locatie om iets met uw gezin te eten? Dan hoeft u niet ver te zoeken. Camping Lanterna is namelijk voorzien van maar liefst zeven restaurants. Alle restaurants zijn vrijwel het hele seizoen geopend. Bij Trattoria ‘La Pentola’ kunt u lekker genieten van een hapje, drankje of ijsje. Bij restaurant ‘Adria’ kunt u à la carte bestellen, Pizzeria ‘Kras’ beschikt over heerlijke Pizza’s en bij restaurant ‘Take Away’ kunt u heerlijke gerechten meenemen naar uw accommodatie.

camping-lanterna-restaurant-3Op de camping vindt u ook diverse barretjes. Twee daarvan bevinden zich op het strand. Twee andere barretjes zorgen voor de nodige verkoeling bij het zwembad complex en Cafe Belvedere vindt u op het park zelf. De nodige boodschappen kunt u gewoon doen bij de minimarkt van de camping. Hier kunt verse groentes en fruit halen. Iedere ochtend kunt u bij de bakkerij terecht voor verse broodjes. Bezoek de vismarkt als u zin heeft een gerecht met verse vis en schaaldieren.

Het strand in de buurt van Camping lanternaOntspanning kunt u vinden bij het zwemparadijs van de camping. Hier kunt u heerlijk in de warme zon ontspannen terwijl de kinderen in het zwembad poedelen. Voor meer water plezier kunt u terecht bij het strand van de camping. Hier kunt u tegen een betaling ligstoelen en parasols huren. Ook heeft u hier de mogelijkheid om diverse watersporten te beoefenen zoals, zeilen, surfen en waterskiën.

Comments are closed.